Over Animo

Animo richt zich op het verbeteren van organisaties. Onze aanpak levert een aanzienlijke bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, én een beter bedrijfsresultaat. Animo werkt vanuit Eindhoven.

Ons team

Bij Animo werken HBO-professionals met ervaring in de hulpverlening. En dat merk je. De Animo-coaches zijn continu gefocust op het welzijn van hun klanten en opgeleid om gedragsverandering te realiseren. Ze stellen zich graag aan je voor.
Ontmoet ons team

Achtergrond

Animo is ontstaan uit Lumens, een grote welzijnsinstelling in Eindhoven. Lumens koos in 2012 voor een nieuwe koers en introduceerde peoplemanagers in de organisatie. Deze peoplemanagers zijn inmiddels omgedoopt tot Animo-coaches. Ze zijn verantwoordelijk voor de inzetbaarheid en ontwikkeling van de medewerkers. De focus ligt op de regie op de loopbaan. Ook werkt Lumens met zelfstandige teams. Deze nieuwe werkwijze bleek al meteen in het eerste jaar succesvol. Het ziekteverzuim daalde met bijna 1% en de productiviteit steeg met 8,6%. Talloze organisaties wilden meer weten over deze werkwijze en besloten de expertise van deze peoplemanagers in te huren.

Lumens deelt haar kennis en ervaring graag. Want delen is vermenigvuldigen. Maar dan wel met een professionele aanpak. En zo ontstond Animo.

 

OverAnimo